• Lorem ipsum

Wie zijn we?

Hallo, Ik ben Sharon. Mijn wederhelft is Manu en samen hebben we 2 ongeloofelijk schattige kindjes Laura en Mauro. Vanaf de zwangerschap van Laura ben ik verliefd geworden op al die schattige kleertjes. Het liefst van al zie ik mijn 2 deugenietjes graag in een outfit waar ik van denk 'wauw'! Zeg nu zelf... welke mama wil dat nu niet?
Het warme gevoel dat ik krijg als ik mijn kindjes zie rondlopen in een prachtige outfit wens ik iedereen toe. Vandaar dat een kinderkledingwinkel uitbaten als een droom is voor mij. Ik heb enorm lang getwijfeld om te starten maar met een duwtje in men rug van men liefste man hebben we dan toch de stap genomen en hebben we op 1 aug 2019 Lolalili opgericht.

Bij Lolalili koop je in een klein lokaal winkeltje en help je mij om mijn droom verder te realiseren! Ik zal er tevens alles aan doen om jou te ondersteunen met het kiezen van de juiste maatjes en de perfecte match.

Onze slogan luidt : "Kinderkleding met passie".
Binnen elk van onze fantastische merken maak ik een selectie van de kleding die ikzelf mooi. Ik kies de stukjes die ik zou aandoen bij men eigen kindjes.

Ondertussen verkopen we met trots de volgende merken : Mayoral, Gymp, Blue Bay, Balloon Chic, Condor, Dr. Kid, Carlomagno, Siena, Hust and claire, Someone,... maar sinds kort zijn we ook begonnen met onze eigen kinderkleding te ontwerpen. Deze worden met de hand gemaakt door een lokale naaister. Je zal onze kindjes dan ook in al deze prachtige merkjes zien voorbijkomen op Facebook en Instagram of in real life natuurlijk ;). Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen maar laat ons ook zeker weten wat jij ervan vindt want jullie mening vinden wij enorm belangrijk! 

Veel Liefs,
Sharon Van Lolalili

Is er iets niet helemaal duidelijk?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected]
Ik bezorg u met veel plezier en zo snel mogelijk een antwoord!