• Lorem ipsum

LAPIN HOUSE

Geen producten gevonden...
LAPIN HOUSE

Lapin House viert 45 jaar als pionier op het gebied van kinderkleding. Het is jarenlang gevuld geweest met creativiteit en lachende kinderen!

Geleid door kwaliteit en gespecialiseerde know-how, gecombineerd met een uniek esthetisch standpunt dat kenmerkend is voor "Lapin House", creëren ze prachtige kinderkledingcollecties en vormen ze nieuwe modetrends. Als weerspiegeling van onze inspanningen worden ze internationaal erkend als een van de meest invloedrijke merken op het gebied van kinderkleding.

Bij het maken van hun eigen producten werkt Lapin House al meer dan 30 jaar samen met high-end Europese modehuizen die kinderkleding, schoenen, accessoires, benodigdheden voor de kinderkamer en speelgoed produceren. Zo verdelen we merken als: Mamas & Papas, Moncler, Polo Ralph Lauren, Timberland, DKNY, Gucci, Hogan, Hugo Boss, Dsquared2, Dolce & Cabbana etc.

Op basis van hun jarenlange ervaring, samen met hun innovatieve en conceptuele kinderwinkels en hun zeer concurrerende producten, ontwikkelt Lapin House in hoog tempo een internationaal retailnetwerk via franchises en andere vormen van samenwerking.

Hun doel bij de "Lapin House" -familie blijft hetzelfde sinds de lancering van het bedrijf: het allerbeste bieden voor onze kinderen…. De mooiste kinderen ter wereld!